Rust in je kop en lijf


Geen rust in je kop of lijf?

Doe even mee met deze eenvoudige beweging tegen chaos of drukte in je hoofd, of onrust in je lichaam. 
Van kip zonder kop weer terug bij jezelf.

Fysiek en mentaal centreren voor meer rust in je kop en lijf.


Meer Rust in je hoofd nodig?

Kom lekker een proefles EnerQi Flow – Stress EHBO doen! 
Praktische hulp bij burnout herstel en -preventie, nervositeit, angst, somberheid, vermoeidheid, vage onrust, lusteloosheid, slapeloosheid, overgangsklachten, spanningshoofdpijn, strakke nek en schouders en andere merken stress.

” Zo effectief jouw eclectische energie upload en stress goodbye programma!! “

Na een soort van burnout ben ik zoekende hoe ik op een makkelijk in de praktijk te brengen manier beter om kan gaan met stress. Uit je lessen haal ik dingen die ik makkelijk even tijdens een dag op kantoor toe kan passen om mijn hoofd en mijn lijf wat meer ontspannen te houden.”


ShortCuts

ShortCuts ∞ Korte meteen-meedoen video’s 
In korte filmpjes leer ik je korte bewegingstussendoortjes, die je fysieke of mentale klachten in korte tijd kunnen verzachten of soms zelfs verhelpen. Bewegingen tegen pijn in je rug, schouderpijn, nekpijn of stijve nek, stress, burnout klachten, vermoeidheid, angst, somberheid, overgangsklachten, woede, onrust en onzekerheid. Laagdrempelig, praktisch en gedurende je dag toe te passen in 30 seconden tot 2 minuten. 

Jeanine Theunissen, korte bewegingstussendoortjes voor je fysieke en mentale gezondheid en vitaliteit. Van nekpijn of stijve nek tot burnout klachten.

Tweewekelijks of gewoon vreselijk onregelmatig zal ik een korte video posten met trucs en bewegingen voor je fysieke en mentale gezondheid. Op YouTube, FacebookLinkedIn en (vers) op Instagram. Dus abonneer je en/of volg me, dat kan wel eens gunstig zijn voor je lichaam en humeur!

Een aantal van de ShortCuts gebruik ik in mijn zakelijke workshops, energizers en trainingen voor meer vitaliteit, veerkracht en (werk)geluk (zoals bv in de workshops Dump je Stress en Mindful Moving /Meditatie in beweging ). En in mijn wekelijkse lessen Wereldconditie en EnerQi Flow – Stress EHBO
Wat helpt tegen drukte in je kop? Wat kan ik doen tegen een onrustig hoofd en lijf?
Rust in je hoofd. Drukte in je kop. Hoe kom ik van mijn onrustig lijf af?
Hoe krijg ik meer rust in mijn kop?

Wat kan ik doen tegen onrust in mijn hoofd? Hoe kom ik van de drukte in mijn kop af? Hoe ontspan ik mijn onrustig lijf?
Hoe maak ik mijn hoofd rustig? Oefening tegen stress en onrust. Stress verhelpen. 

Tip tegen onrustig hoofd. Hoe kan ik mijn hoofd ontspannen?
Leer het in de workshop Dump je Stress
Lees meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *