Korte zelfmassage tegen schouderpijn of gespannen schouders


Wat je kan doen tegen schouderpijn of gespannen schouders

Hoe kan je je eigen schouders masseren bij schouderklachten?

Heb jij (net als ik) regelmatig last van schouderpijn of gespannen schouders? Doe dan meteen even mee met deze korte zelf massage tegen schouderklachten door stress of opgetrokken schouders. 
Eenvoudig zelf je schouderpijn verminderen en gespannen schouders los maken!ShortCuts

ShortCuts ∞ Korte meteen-meedoen video’s 
In korte filmpjes leer ik je korte bewegingstussendoortjes, die je fysieke of mentale klachten in korte tijd kunnen verzachten of soms zelfs verhelpen. Bewegingen tegen pijn in je rug, schouderpijn of gespannen schouders, nekpijn of stijve nek, stress, burnout klachten, vermoeidheid, angst, somberheid, overgangsklachten, woede, onrust en onzekerheid. Laagdrempelig, praktisch en gedurende je dag toe te passen in 30 seconden tot 2 minuten. 

Jeanine Theunissen, korte bewegingstussendoortjes voor je fysieke en mentale gezondheid en vitaliteit. Van nekpijn of stijve nek tot burnout klachten.

Wekelijks of gewoon vreselijk onregelmatig zal ik een korte video posten met trucs en bewegingen voor je fysieke en mentale gezondheid. Op YouTube, FacebookLinkedIn en (vers) op Instagram. Dus abonneer je en/of volg me, dat kan wel eens gunstig zijn voor je lichaam en humeur!

Een aantal van de ShortCuts gebruik ik in mijn zakelijke workshops, energizers en trainingen voor meer vitaliteit, veerkracht en (werk)geluk (zoals bv in de Nek/Schouder-APK). En in mijn wekelijkse lessen Wereldconditie en EnerQi Flow – Stress EHBOHoe kun je je eigen schouders masseren? Wat helpt tegen gespannen schouders? Wat kan ik doen tegen schouderpijn? Wat kan ik doen tegen gespannen schouders? Hoe kom ik van mijn schouderklachten af? Hoe kom ik van mijn zere schouder af? Zelfmassage tegen schouderpijn. Oefening tegen schouderpijn. Gespannen schouders ontspannen. 

Tip tegen pijn in je schouder. Hoe kan ik mijn schouder ontspannen? Wat kan ik doen tegen schouderpijn? Hoe kan ik zelf mijn schouders masseren? Kun je jezelf een massage geven? Hoe masseer je nek en schouders? Hoe kan je jezelf een massage geven?
Leer het in de Nek/Schouder APK! 
Lees meer…

One thought on “Korte zelfmassage tegen schouderpijn of gespannen schouders

  • 6 februari 2023 at 13:18
    Permalink

    Ik probeer al een tijdje zelf mijn schouderklachten te behandelen, maar dat is best moeilijk te doen als je niet zo weet wat je doet. Bedankt voor het linken van de video, ik heb nu een beter idee wat ik moet doen. Hopelijk zal dagelijks een kleine massage helpen.

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *