Zelfmassage tegen nekpijn of stijve nek


Hoe kom ik van mijn nekpijn of stijve nek af?

Hoe kan je zelf je nekpijn of stijve nek voorkomen, verzachten of verhelpen.
In onderstaand filmpje leer ik je een eenvoudige truc tegen nekpijn of een stijve nek. Een korte zelfmassage actie om je stijve nek weer losser en soepeler te maken en pijn te verminderen.
Meteen meedoen natuurlijk! Dan merk je hoe eenvoudig het is om je eigen nek te masseren en voel je hoe goed het werkt!


Meer tips, trucs of oefeningen tegen nekpijn leren?

Wat kan ik doen tegen nekpijn? Hoe kom ik van mijn stijve nek af? Hoe komt het dat ik zo vaak nekpijn heb?
Met zelfmassage en gerichte ontspanningsoefeningen kan je nekpijn vaak zelf voorkomen, verzachten of verhelpen.
Dat leer ik je graag in de workshop

Nek/Schouder APK

Voor jou en je collega’s of team, of met een groep vrienden.
Lees meer over deze workshop via deze link


Meer info over nekklachten en tips over hoe je die kan voorkomen of verzachten vind je ook in mijn blog
Strek de Smartphone-Nek! Nekpijn voorkomen en verzachtenShortCuts

ShortCuts ∞ Korte meteen-meedoen video’s 
In korte filmpjes leer ik je korte bewegingstussendoortjes, die je fysieke of mentale klachten in korte tijd kunnen verzachten of soms zelfs verhelpen. Bewegingen tegen pijn in je rug, schouderpijn, nekpijn of stijve nek, stress, burnout klachten, vermoeidheid, angst, somberheid, overgangsklachten, woede, onrust en onzekerheid. Laagdrempelig, praktisch en gedurende je dag toe te passen in 30 seconden tot 2 minuten. 

Jeanine Theunissen, korte bewegingstussendoortjes voor je fysieke en mentale gezondheid en vitaliteit. Van nekpijn of stijve nek tot burnout klachten.

Tweewekelijks of gewoon vreselijk onregelmatig post ik een korte video met trucs en bewegingen voor je fysieke en mentale gezondheid. Op YouTube, FacebookLinkedIn en (vers) op Instagram. Dus abonneer je en/of volg me, dat kan wel eens gunstig zijn voor je lichaam en humeur!

Een aantal van de ShortCuts gebruik ik in mijn zakelijke workshops, energizers en trainingen voor meer vitaliteit, veerkracht en (werk)geluk (zoals bv in de Nek/Schouder-APK). En in mijn wekelijkse lessen Wereldconditie en EnerQi Flow – Stress EHBO


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *