BeenBungelen tegen Pijn in je Onderrug

Zelf de pijn in je onderrug voorkomen, verzachten of verhelpen.

In onderstaand filmpje leer ik je een eenvoudige truc om pijn in je onderrug te verzachten of een stijve onderrug (door lang stil zitten) weer losser en soepeler te maken.
Meteen meedoen natuurlijk!

ShortCuts

Het eerste filmje uit de serie ShortCuts; korte meteen-meedoen of meteen-nadoen-video’s 
Ik leer ik je in korte filmpjes korte bewegingstussendoortjes, die je fysieke of mentale klachten in korte tijd kunnen verzachten of soms zelfs verhelpen. Bewegingen tegen pijn in je onderrug of bovenrug, schouderpijn, nekpijn, stress, burnout klachten, vermoeidheid, angst, somberheid, overgangsklachten, woede, onrust en onzekerheid. Laagdrempelig, praktisch en gedurende je dag toe te passen in 30 seconden tot 2 minuten. 

Jeanine Theunissen, korte bewegingstussendoortjes voor je fysieke en mentale gezondheid en vitaliteit. Van pijn in je onderrug tot burnout klachten.

Wekelijks of gewoon vreselijk onregelmatig zal ik een korte video posten met trucs en bewegingen voor je fysieke en mentale gezondheid. Op YouTube, FacebookLinkedIn en (vers) op Instagram (Doe maar hip… Ik zoek nog volgers trouwens (-; ) Dus abonneer je en/of volg me, dat kan wel eens gunstig zijn voor je lichaam en humeur!

Een aantal van de ShortCuts gebruik ik in mijn zakelijke workshops, energizers en trainingen voor meer vitaliteit, veerkracht en (werk)geluk. En in mijn wekelijkse lessen Wereldconditie en EnerQi Flow – Stress EHBO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *